• Slika 2  Ohranjanje rudarske tradicije

  Organizacija izletov po Zagorju ob Savi in Zasavju

  Nordijska hoja in pohodništvo

 • Slika 3  Ohranjanje rudarske tradicije

  Organizacija izletov po Zagorju ob Savi in Zasavju

  Nordijska hoja in pohodništvo

 • Slika1  Ohranjanje rudarske tradicije

  Organizacija izletov po Zagorju ob Savi in Zasavju

  Nordijska hoja in pohodništvo

Kratke novice

Korona jo je zagodla tudi našem društvu, tako, da so neke naše aktivnosti bile v stanju mirovanja. Tako v letu 2020 nismo realizirali naše tradicionalne prireditve s skokom čez kožo...
Lahko pa se pohvalimo, da je lanskoletna prireditev Perkmandelc vabi v svojo deželo bila zelo uspešna, kljub temu da so vsi obiskovalci morali imeti dokazila po navodilih NIJZ.
Oktobra pa je naš idejni vodja Janez Lipec prejel, priznanje TZS za dolgoletno prostovoljno delo.
Podpredsednik društva Janez Lipec je tudi podpisal sporazum o sodelovanju s Planinskim društvom Zagorje, MCZ, Kolesarskim društvom in Aeroklubom Zagorje na področju turizma.
Konec marca pa smo se uspešno družili tudi na sejmu Alpe Adria.
 
 Regijska turistična zveza KUM
Postali smo člani novoformirane Regionalne turistične zveze KUM in v četrtek, 30. junija smo že imeli v prostorih TD Trbovlje 1. redno sejo regionalne turistične zveze Zasavja.
Zasavska društva v občinah Litija, Šmartno pri Litiji, Zagorje, Trbovlje, Hrastnik, Radeče. TZS vidijo prednosti v vzpostavitvi močnih regijskih zvez predvsem v tem, da bi: - društva lahko promovirala prireditve in turistično ponudbo občine na skupni spletni strani regije, - izdelali bi predstavitvene in promocijske filme, v katerih bi promovirali turistično ponudbo širše regije in skupne koledarje, - prireditve društev in turistično ponudbo občin bi promovirali na sejmih po Sloveniji, - že obstoječe tradicionalne prireditve v posameznih občinah regije bi nadgradili s skupnimi predstavitvami, - velik poudarek bi namenili tudi izobraževanju, da bi društva kvalitetno predstavlila turistično ponudbo na sejmih, - s svojimi aktivnostmi bi veliko naredili pri promociji in prepoznavnosti turistične ponudbe širše regije.

ls logotipi

camperstop

Turistično društvo Ruardi
Cesta 9. avgusta 68
1410 Zagorje ob Savi
Telefon: 041/ 328-900

Stanislava Radunovič, predsednica
Janez Lipec, podpredsednik
e-naslov:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Perkmandeljc

perkm ikona